One choice

 

 

Infinite beauty

Kenny Poon

電視廣告模特兒

我本身很怕痛,但輕霧眉的過程完全不痛,做的過程甚至比平時做的Laser Treatment更舒服,完全改善了我的高低眉問題,效果很自然,十分滿意,非常推薦!

立即登記    即享免費專業咨詢
立即登記    即享免費專業咨詢
名稱  
電郵  
電話  
請選擇年齡  
其他皮膚問題諮詢  
  

團隊專業皮膚分析

星級代言人 馮鎵瀠 Naomi Fung

肌膚 隨著每個季節

 

每一個位置都有不同狀況

妍肌攻管專業皮膚攻略管理

 

全方位、針對性處理我不同時期的

 

皮膚問題,令我的肌膚時刻保持極

 

佳狀態。

星級代言人 馮鎵瀠 Naomi Fung

星級代言人 馮鎵瀠 Naomi Fung

麥貝夷

香港藝人及歌手

平時要經常化妝同出席唔同場合,所以搵左Naomi幫我做半永久眼線,好靚亦唔痛唔腫!加上工作忙碌長久以來皮膚自然會越黎越差,但好開心有妍肌攻管幫我保養好皮膚,Keep住靚靚。

Kiwi Lee

知名平台財經主播

我非常鐘意按摩,係忙碌工作後,瞓底做個Facial真係好舒服放鬆,好高興我選擇了妍肌攻管,價錢合理、環境乾淨企理、地點又方便,物超所值!

曹思詩

香港藝人及模特兒

選擇Pros Medical因為服務專業可靠,我曾經多年前紋眉而留有色素喺眉上,導致眉形太過一字眉,今日終於做咗皮秒激光洗眉,即時無哂啲灰色,而且亦無任何出血及結痂,效果非常滿意。

姚洛銘

香港影視男演員

試左妍肌攻管醫院級嘅HIFU之後,真係返唔到轉頭,效果非常滿意,收緊提升全面、眼周同下巴,越做越年輕!

姚琰欣

香港女演員、模特兒及DJ

帶口罩好多粒粒,去左妍肌攻管急敷我啲皮膚,做完海藻矽針塊面超淨超白,勁開心!